Enim jälgitakse tiktoki kontosid

Loodud 29 veebruar, 2024
Tiktoki kasutajad

TikTok, videote jagamise sotsiaalmeedia hiiglane, domineerib jätkuvalt digitaalsel maastikul, omades üle miljardi aktiivse kasutaja kogu maailmas. Platvormi tohutu kuulsuse tõusu võib seostada selle ainulaadse seguga kasutajate loodud sisust, viirustrendidest ja väga isikupärastatud algoritmist, mis köidab kasutajaid tundideks järjest. Selles artiklis uurime 2024. aasta enim jälgitud TikToki kontosid, paljastame nende edu saladused ja uurime sisu valikut, mis on need loojad ülemaailmsesse kuulsusse viinud.

1. Khabane Lame (@khaby.lame)

Meie loendi tipus on Khabane Lame, kelle jälgijate arv ületab 161 miljonit. See Senegali päritolu Itaalias asuv looja, keda tuntakse laialdaselt TikToki käepideme @khaby.lame järgi, sai kuulsuse oma sõnadetute, kuid samas naljakalt tõhusate liiga keeruliste "eluhäkkimise" videote eemaldamise tõttu. Lame'i hüppeline tõus TikToki esikohale sai alguse tema tagasihoidlikust, igamehelikust veetlusest ja oskusest elu absurdsuste üle naljakas näoilmega nalja visata.

2. Charli D'Amelio (@charlidamelio)

Lame'i selja taga on eelmine tiitliomanik Charli D'Amelio, kellel on üle 152 miljoni jälgija. TikToki kuningannana tuntud D'Amelio tantsuoskus koos tema nakkava isiksusega on muutnud ta platvormi kasutajate seas populaarseks. Vaatamata oma esikoha kaotamisele Lame'ile, on D'Amelio jätkuvalt platvormi üks mõjukamaid tegelasi, kogudes oma sisule miljardeid vaatamisi ja meeldimisi.

3. Bella Poarch (@bellapoarch)

Kolmandaks meie nimekirjas on Bella Poarch, filipiinlasest-ameerika TikToki sensatsioon, kes on kogunud tohutul hulgal üle 93,8 miljoni jälgija. Poarch tõusis hüpnootiliste, pead tõstvate huulte sünkroonimisvideotega taevasse kuulsuseni, pälvides aasta jooksul pärast platvormiga liitumist enim meeldinud TikToki video tiitli.

4. MrBeast (@mrbeast)

Oma suurejooneliste heategevuslike žestide ja hämmastavate väljakutsete poolest tuntud Jimmy 'MrBeast' Donaldson on edukalt tõlkinud oma YouTube'i kuulsuse TikToki platvormile. Enam kui 93,4 miljoni jälgijaga MrBeast on platvormi üks kiiremini kasvavaid kontosid, mis pakub oma YouTube'i väljakutsetest väikeseid versioone ja osaleb viirustrendides.

5. Addison Rae (@addisonraee)

Enim oma tantsukoreograafiate poolest tuntud Addison Rae hoiab viiendal kohal üle 88,6 miljoni jälgijaga. Tema populaarsus TikTokis on laienenud teistele platvormidele, mis on viinud koostööni kõrgetasemeliste kaubamärkidega ja esinemiseni populaarsetes telesaadetes.

Tiktok kasvab

6. Zach King (@zachking)

Zach King, Interneti-inimene ja illusionist, on TikTokis köitnud enam kui 81,1 miljoni jälgija tähelepanu. Oma "võluviinapuude" poolest tuntud Kingi sisu on maagia, illusiooni ja nutikate redigeerimistehnikate liit, mis teeb temast platvormi ühe ainulaadseima looja.

7. Kimberly Loaiza (@kimberly.loaiza)

Mehhiko laulja ja vlogija Kimberly Loaiza on enam kui 80,9 miljoni jälgijaga seitsmendal positsioonil. Kõrge energiaga videote ja võrreldava sisu poolest tuntud Loaizast on saanud hispaaniakeelse TikToki kogukonna armastatud tegelane.

8. TikTok (@tiktok)

Irooniline on see, et ametlik TikToki konto on enam kui 79 miljoni jälgijaga kaheksandal kohal. Konto on tuntud loojate tutvustamise, platvormi värskenduste jagamise ning populaarsete hashtagide ja väljakutsete reklaamimise poolest.

9. Burak Özdemir (@cznburak)

Burak Özdemir (@cznburak)
Burak Özdemir, TikTokis rohkem tuntud kui Cznburak, on Türgi kokk, kes on kogunud üle 74,7 miljoni jälgija. Özdemiri elust suurem kulinaarne looming ja nakatav naeratus on teinud temast ülemaailmse internetisensatsiooni.

10. Dwayne “The Rock” Johnson (@therock)
Hollywoodi superstaar Dwayne “The Rock” Johnson jõuab esikümnesse enam kui 74,2 miljoni jälgijaga. Johnsoni TikToki sisu sisaldab treeningrutiine, telgitaguseid videoid ja tema tunnusmärki motiveerivat sisu.

Austusavaldused
Märkimisväärsed mainimised väljaspool top 10 on Dixie D'Amelio (@dixiedamelio) 56,4 miljoni jälgijaga, Jason Derulo (@jasonderulo) 58 miljoni jälgijaga ja Selena Gomez (@selenagomez) 58,9 miljoni jälgijaga.

Järeldus

Kuna TikTok areneb ja laiendab oma globaalset haaret, muutub platvormi enim jälgitavate kontode loend pidevalt. Tantsijatest ja koomikutest kokkade ja Hollywoodi superstaarideni – TikTok on jätkuvalt mitmekesise ja loomingulise sisu käivitaja, kogudes miljoneid jälgijaid kogu maailmast.

Olenemata sellest, kas olete bränd, kes soovib koostööd teha mõjutajatega, või kasutaja, kes soovib järgida uusimaid suundumusi, enimjälgitavatel TikToki kontodel pulss hoidmine võib pakkuda väärtuslikku teavet sisu tüüpide kohta, mis kõlavad kogu maailmas.

Viimaste andmete kohaselt on tiitel miljonite jälgijatega Charli D'Amelio, kes on tuntud oma kaasahaaravate tantsu- ja huulte sünkroonimisvideote poolest, mis kõlavad laia publiku seas.

Sisu on väga erinev, kuid see sisaldab sageli tantsulisi väljakutseid, komöödiat, huulte sünkroonimist populaarsete lauludega, isetegemise õpetusi ja elustiili vloge. Iga looja toob platvormile oma ainulaadse stiili.

Järjepidevus, autentsus ja kaasatus on võtmetähtsusega. Looge sisu, mis resoneerib teie vaatajaskonnaga, suhelge teiste kasutajate sisuga, tehke koostööd mõjutajatega, kasutage trendikaid hashtage ja optimeerige oma profiili maksimaalse nähtavuse saavutamiseks. See nõuab aega ja pühendumist, kuid õige lähenemisega saate oma jälgijaskonda pidevalt kasvatada.