Kui palju jälgijaid Ronaldol on

Loodud 4 märts, 2024
Kuulsus Instagram, millest saame inspiratsiooni ammutada

Fotode ja videote jagamise sotsiaalplatvormil Instagramil on üle maailma miljardeid aktiivseid kasutajaid. Selle mõju on kasvanud nii tugevaks, et see on muutnud viisi, kuidas inimesed suhtlevad, suhtlevad ja isegi äri ajavad. Selle platvormi populaarsus on viinud kuulsuste, sportlaste ja mõjutajate seas võidujooksuni, et koguda kõige rohkem jälgijaid, tugevdades seeläbi nende digitaalset mõju.

Instagrami valitsemisaeg

Instagrami enim jälgitav konto pole keegi muu kui Instagram ise. Sotsiaalmeedia platvormi ametlikul kontol @instagram on 2024. aasta seisuga 651 miljonit jälgijat. Konto reklaamib peamiselt kogu saidi populaarsust koguvat sisu, tuues esile ainulaadseid postitusi, tutvustades uusi funktsioone ja tähistades ülemaailmseid sündmusi.

Spordiikoonide domineerimine

Cristiano Ronaldo
Instagramis enim jälgitava isiku kroon saab Cristiano Ronaldo. Oma erakordsete oskuste ja karisma poolest kogu maailmas tuntud Portugali jalgpalluri kontol @cristiano on muljetavaldav 600 miljoniline jälgijaskond. Ronaldo profiil annab fännidele pilguheit tema töö- ja isiklikule elule, alates tema erutavatest esinemistest jalgpalliväljakul kuni platsiväliste hetkedeni pere ja sõpradega.

Lionel Messi
Ronaldost ei jää kaugele maha Lionel Messi, teine jalgpallilegend, kes on Instagramis palju jälgijaid kogunud. Argentiina jalgpalluril Messil, keda tähistati tema tähelepanuväärse mänguga, on tema kontol @leomessi 482 miljonit jälgijat. Messi profiil on täis pilte tema karjäärist ja perekondlikest hetkedest, võimaldades fännidel heita pilgu tema ellu väljakul ja väljaspool.

Naiskuulsuste kuulsus

Selena Gomez
Instagrami enim jälgitava naise tiitlit kannab Selena Gomez, USA laulja ja näitleja, kelle kontol @selenagomez on 427 miljonit jälgijaskonda. Lisaks oma muusika- ja näitlemisprojektide kohta värskenduste jagamisele kasutab Gomez oma platvormi vaimse tervise teadlikkuse ja muude sotsiaalsete probleemide propageerimiseks.

Kylie Jenner
Teine Instagramis domineeriv naine on Kylie Jenner, tõsielutelevisioonistaar ja ärinaine, kelle kontol @kyliejenner on 398 miljonit jälgijaskonda. Jenner kasutab oma Instagrami oma ilu- ja kosmeetikaettevõtete Kylie Cosmetics ja Kylie Skin reklaamimiseks ning oma isiklikust elust pilguheite jagamiseks.

Meelelahutushiiglaste käsk

Dwayne "The Rock" Johnson
Tunnustatud näitleja ja endise WWE tšempioni Dwayne "The Rock" Johnsoni kontol @therock on Instagramis tohutu jälgijaskond, 388 miljonit. Johnsoni profiil on täis treeningvideoid, motiveerivaid tsitaate ja pilguheiteid tema filmiprojektide telgitagustesse, maalides pildi tema mitmetahulisest karjäärist.

Ariana Grande
Tunnustatud Ameerika laulja ja näitleja Ariana Grande kontol @arianagrande on 378 miljonit jälgijaskonda. Grande jagab värskendusi oma muusika kohta, postitab imearmsaid pilte oma koerast ja reklaamib oma Instagrami kontol oma kosmeetikabrändi REM Beauty.

Kardashian-Jenneri mõju

Kim Kardashian
Ärinaiseks ja advokaadiks pürgival tõsielusaadrist Kim Kardashianil on tema kontol @kimkardashian 363 miljonit jälgijaskonda. Kardashian kasutab oma platvormi oma mitmekülgsete äriettevõtete reklaamimiseks, sealhulgas oma vormirõivabrändi Skims ja ilubrändi KKW Beauty.

Khloe Kardashian
Järgneb napilt Khloe Kardashian, kelle kontol @khloekardashian on 298 miljonit jälgijaskonda. Kardashian, nagu ka tema õed, kasutab oma kontot oma ettevõtete reklaamimiseks ja isiklike kogemuste jagamiseks.

Instagrami ikoon

Pop- ja R&B-diivad

Beyoncé
Ülemaailmselt tunnustatud pop- ja R&B-laulja Beyoncé kontol @beyonce on Instagramis 315 miljonit jälgijat. Beyoncé kontol on kaasahaaravad autoportreed, professionaalsed fotod erinevatest võtetest ja muusikavideod, mis pakuvad fännidele pilguheit tema mitmetahulisse maailma.

Noorema Jenneri tõus

Kendall Jenner
Esikümnes on Kendall Jenner, modell ja tõsielustaar, kelle kontol @kendalljenner on 294 miljonit jälgijaskonda. Jenner kasutab oma kontot, et tutvustada oma modellitööd, isiklikku elu ja koostööd õe Kylie'ga nende kosmeetikatoodete sarjas.

Järeldus

Instagram, mis on sotsiaalmeedia jõuallikas, on võimaldanud kuulsustel ja mõjutajatel oma fännidega isiklikul tasandil ühendust võtta. Platvorm on jätkuvalt võitlusväli populaarsuse nimel, kusjuures need kümme kontot juhivad kogust. Arvestades sotsiaalmeedia populaarsuse dünaamilist olemust, on huvitav näha, kas pingeread tulevikus muutuvad.

Cristiano Ronaldol on praegu Instagramis üle 300 miljoni jälgija, mis teeb temast platvormi ühe jälgituima isiku.

Naissoost kuulsused nagu Beyoncé, Selena Gomez ja Kylie Jenner on tuntud oma märkimisväärse jälgimise ja mõju poolest Instagramis.

Sellised tegurid nagu nende talent, karisma, kaasahaarav sisu, koostöö brändidega ja regulaarsed uuendused aitavad kaasa naiskuulsuste kuulsusele Instagramis.