Kuidas hoida oma triipe Snapchatis: põhjalik juhend

Loodud 27 september, 2024
triip

Snapchati triibud on üks kõige köitvamaid funktsioone, mida platvorm pakub, hoides kasutajaid ühenduses ja julgustades igapäevast suhtlust. Streak, tuntud ka kui "Snapstreak", algab siis, kui kaks sõpra saadavad üksteisele 24 tunni jooksul kolme järjestikuse päeva jooksul klõpsu (mitte vestlussõnumi). Pärast seda ilmub sõbra nime kõrvale leegi emotikon, mis tähistab seeria algust. Kuni mõlemad osapooled jätkavad iga päev klõpsude saatmist, jätkub jada ja leegi emotikonide kõrval olev number suureneb, näidates, kui kaua see jada on kestnud. Triibud ei tähenda ainult igapäevaste näpunäidete hoidmist. Need loovad sõprade vahel saavutustunde ja lojaalsuse, muutes selle Snapchati üheks kõige sõltuvust tekitavamaks funktsiooniks. Paljud kasutajad tunnevad uhkust pikkade triipude üle ja nende katkestamine võib tunduda märkimisväärse kaotusena. Selles artiklis käsitleme kõike, mida peate teadma, et säilitada triipe ja saada Snapchati lõbusast funktsioonist maksimumi.

Mis on Snapchat Streaks?

Snapchati triibud, tuntud ka kui "Snapstreaks", kujutavad endast kahe kasutaja järjepidevat suhtlust. Jada algab siis, kui teie ja sõber teete üksteist (pildid või videod) iga 24 tunni järel kolmel järjestikusel päeval. Eesmärk on hoida jada üleval, vahetades iga päev klõpse ja leegi emotikonide kõrval olev number näitab, mitu päeva on jada aktiivne olnud. Oluline on meeles pidada, et vestlusi, videokõnesid ja grupikõnesid ei võeta triibude säilitamisel arvesse.

Miks on Snapchat Streaks olulised?

Triibud on muutunud Snapchati sotsiaalse suhtluse oluliseks osaks. Paljude kasutajate jaoks sümboliseerivad need järjepidevat sidet sõpradega. Need ei ole lihtsalt lõbus funktsioon, vaid peegeldavad ka isiklikku pühendumust, lojaalsust ja sageli ka sõpradevahelist konkurentsi pikimate tulemuste säilitamise nimel. Lisaks annavad triibud kasutajatele põhjuse rakendust iga päev avada, mis suurendab platvormiga tihedamat suhtlemist. Mõned kasutajad püstitavad isegi isiklikke rekordeid kõige pikemate jadate osas, mis võivad ulatuda tuhandete päevadeni.

Kuidas säilitada oma Snapchati voogusid

Sarja säilitamiseks peate 24 tunni jooksul saatma oma sõbrale snapi ja ta peab ühe tagasi saatma. See võib tunduda lihtne, kuid elu võib muutuda kiireks ja see on lihtne unustada. Sarja katkemise vältimiseks määravad paljud kasutajad meeldetuletusi või määravad kellaajad klõpsude saatmiseks. Lisaks, kui olete kunagi mures, et seeria võib lõppeda, kuvab Snapchat teie sõbra nime kõrval taimerit (liivakella emotikon), kui 24-tunnine aken on peaaegu täis, tuletades teile meelde, et peaksite oma sõbra ära tegema, enne kui on liiga hilja.

Mis juhtub, kui te kaotate mänguseeria?

Snapchati jada kaotamine võib olla masendav kogemus, eriti kasutajatele, kes on seda pikka aega säilitanud. Kui kumbki osapool ei suuda 24-tunnise akna jooksul pilti saata, katkeb seeria ja leegi emotikon kaob. Kahjuks pole enam võimalust seda jada tagasi saada, kui see on kadunud. Kui aga seeria lõppes tehnilise tõrke tõttu, saavad kasutajad ühendust võtta Snapchati toega ja mõnel juhul võivad nad jada taastada. Kuid see pole garanteeritud.

Järeldus

Snapchati triibud on arenenud enamaks kui lihtsalt lõbusaks funktsiooniks – need on viis sõpradega ühenduses püsimiseks ja platvormil püsivate sotsiaalsete sidemete loomiseks. Mõistes järjepidevuse tähtsust ja järgides mõnda lihtsat näpunäidet, saate oma triipe säilitada nii kaua, kui soovite. Kuigi seeria kaotamine võib tunduda tagasilöögina, julgustab kogemus ise rohkem suhtlemist ja kaasamist, mida Snapchat soovibki edendada. Olenemata sellest, kas te alles alustate või säilitate jada sadu päevi, on triibud lõbus viis Snapchatis aktiivseks ja ühenduses püsimiseks.

triip

Kui üks inimene unustab 24-tunnise perioodi jooksul klõpsu saata, katkeb vööt ja leegi emotikon kaob. Te ei saa triibu taastada, kui te ei võta ühendust Snapchati toega ja ainult mõnel juhul taastavad nad selle.

Veendumaks, et te ei unustaks saata hetke, saate kasutada emotikonide triibu indikaatorit ja määrata igapäevaseid meeldetuletusi. Snapchat näitab ka liivakella emotikonit, kui seeria hakkab lõppema, tuletades meelde, et peate saatma snapi enne, kui aeg otsa saab.

Ei, ainult kahe kasutaja vahel vahetatud pildid (pildid või videod) lähevad seeria säilitamisel arvesse. Vestlused, videokõned ja grupihetked ei aita kaasa seeria püsimisele.