Kuidas saada kinnitust Instagramis: avage sinine linnuke

Loodud 13 märts, 2024
kinnitatud instagram

Instagrami kasutajana olen kindel, et olete kohanud kontosid, mille kasutajanime kõrval on see ihaldatud sinine linnuke. See sinine linnuke on prestiiži ja autentsuse sümbol, mis näitab, et konto on Instagrami poolt kinnitatud. Mida aga täpselt tähendab Instagramis kinnitamine ja miks see oluline on?

Mis on sinine linnuke ja miks see on oluline?

Sinine linnuke Instagramis näitab, et konto on autentne ja kuulub avaliku elu tegelasele, kuulsusele või ülemaailmsele kaubamärgile. See toimib usaldusväärsuse märgina ja aitab kasutajatel tuvastada seaduslikud kontod keset matkijate ja võltsprofiilide merd. Instagramis kinnitamine mitte ainult ei lisa teie kontole usaldusväärsust, vaid avab ka võimaluste maailma, nagu suurem nähtavus, brändipartnerlused ja juurdepääs eksklusiivsetele funktsioonidele.

Instagramis kinnitamise eelised

Niisiis, mis kasu on selle sinise linnukese saamisest Instagramis? Noh, las ma ütlen teile, neid on palju. Esiteks annab Instagramis kinnitamine teie kontole legitiimsuse tunde. See näitab teie jälgijatele ja potentsiaalsetele järgijatele, et olete see, kes väidate end olevat. See võib olla eriti oluline avaliku elu tegelaste, mõjutajate ja ettevõtete jaoks, kes soovivad luua oma vaatajaskonna usaldust ja usaldusväärsust.

Teiseks võib Instagramis kinnitamine teie nähtavust märkimisväärselt suurendada. Kinnitatud kontod ilmuvad tõenäolisemalt otsingutulemustes ja avastavad lehti, muutes kasutajatel teid ja teie sisu lihtsamaks. See suurenenud nähtavus võib kaasa tuua jälgijate arvu, kaasatuse ja lõpuks koostöövõimaluste, sponsorluse ja brändipartnerluse.

Kuidas suurendada oma võimalusi saada kinnitust Instagramis

Nüüd, kui mõistame Instagramis kinnitamise tähtsust ja eeliseid, sukeldume strateegiatesse, mis võivad suurendada teie võimalusi selle tabamatu sinise linnukese saamiseks. Eelkõige on oluline luua Instagramis tugev ja pühendunud jälgijaskond. Kuigi kontrollimiseks pole vaja kindlat jälgijate arvu, võib suure ja aktiivse vaatajaskonna olemasolu näidata teie mõju ja asjakohasust teie nišis.

Lisaks keskenduge kvaliteetse originaalsisu loomisele, mis vastab teie sihtrühmale. Järjepidevus on võtmetähtsusega, seega koostage postitamise ajakava ja pidage sellest kinni. Suhelge oma jälgijatega, vastates kommentaaridele, meeldides ja kommenteerides nende postitusi ning osaledes oma kogukonnas asjakohastes vestlustes. Mida rohkem on teie vaatajaskond kaasatud, seda tõenäolisemalt kaalub Instagram teid kontrollimiseks.

Kui palju jälgijaid on vaja, et Instagramis kinnitust saada?

Üks levinumaid küsimusi, mida Instagrami kinnitamisel küsitakse, on: "Mitu jälgijat on mul kinnituse saamiseks vaja?" Kahjuks pole maagilist numbrit. Instagramil pole kontrollimiseks konkreetset jälgijate arvu nõuet. Selle asemel keskenduvad nad konto autentsusele, ainulaadsusele ja mõjule. Oluline on meeles pidada, et kinnitamine ei põhine ainult jälgijate arvul, vaid pigem teie konto mõjul ja ulatusel.

Kuigi suur jälgijaskond võib kindlasti aidata, ei ole see kontrollimisel ainus määrav tegur. Instagram võtab arvesse erinevaid tegureid, nagu ajakirjanduse mainimised, meediakajastus ja konto üldine maine. Seega, selle asemel, et jälgida jälgijate arvu, keskenduge oma konto ümber tõelise ja kaasatud kogukonna loomisele.

kinnitatud instagram 2

Toimingud Instagramis tasuta kinnituse saamiseks

Nüüd, kui oleme käsitlenud kinnitamise tähtsust ja seda mõjutavaid tegureid, uurime samme, mida saate teha, et saada Instagramis tasuta kinnitus. Kinnitusprotsess Instagramis on lihtne, kuid nõuab hoolikat tähelepanu detailidele. Siin on samm-sammuline juhend, mis aitab teil protsessis navigeerida.

  1. 1. samm: veenduge, et teie konto on sobilik – enne kinnitamisprotsessi alustamist veenduge, et teie konto vastab Instagrami sobivuskriteeriumidele. Teie konto peab olema autentne, ainulaadne, täielik ja avalik.
  2. 2. samm: valmistage ette oma konto – värskendage oma profiili selge profiilipildi, mõjuva biograafia ja lingiga oma veebisaidile või muule asjakohasele veebis kohalolekule. Veenduge, et teie konto oleks aktiivne ja seda värskendataks regulaarselt kvaliteetse sisuga.
  3. 3. samm: koguge tõendavad dokumendid – Instagram võib nõuda ametlike dokumentide esitamist oma isiku ja autentsuse tõendamiseks. See võib hõlmata valitsuse väljastatud isikut tõendavaid dokumente, ettevõtete põhikirja või avaliku elu tegelaste pressiteateid.
  4. 4. samm: esitage oma kinnitustaotlus – avage oma Instagrami seaded, liikuge vahekaardile "Konto" ja valige "Taotle kinnitamist". Täitke nõutud andmed, lisage tõendavad dokumendid ja esitage oma taotlus.
  5. 5. samm: oodake vastust – pärast kinnitustaotluse esitamist ei saa teha muud, kui oodata. Instagram vaatab teie taotluse üle ja teavitab teid oma otsusest teie konto seadete kaudu. See protsess võib kesta mõnest päevast mitme nädalani.

Kui palju Instagramis kinnituse saamine maksab?

Üks levinumaid Instagrami kinnitamisega seotud väärarusaamu on usk, et see nõuab tasumist. Lubage mul see lõplikult selgitada – Instagram ei võta kontrollimise eest tasu. Kinnitusprotsess on täiesti tasuta. Kui puutute kokku teenuste või isikutega, kes väidavad, et pakuvad raha eest kinnitust, on need tõenäoliselt petturid. Instagrami kinnitusprotsess põhineb ainult konto autentsusel ja mõjul, mitte finantstehingutel.

Levinud vead, mida tuleb kinnituse taotlemisel vältida

Kuigi Instagrami kinnitamisprotsess võib tunduda lihtne, on mõned levinud vead, mis võivad takistada teie kinnituse saamist. Siin on mõned lõksud, mida vältida:

  • Mittetäielik või ebatäpne teave – veenduge, et esitaksite kinnitustaotluse esitamisel täpse ja ajakohase teabe. Kontrollige veel kord oma tõendavaid dokumente ja veenduge, et need on kehtivad ja asjakohased.
  • Jälgijate ostmine või kaasamine – Instagram suudab hõlpsasti tuvastada võltsjälgijaid ja seotust. Vältige jälgijate, meeldimiste või kommentaaride ostmist, kuna see võib kahjustada teie usaldusväärsust ja vähendada teie kinnituse saamise võimalusi.
  • Teiste esinemine – ärge püüdke esineda avaliku elu tegelase või tuntud kaubamärgina. Instagram kontrollib kontosid kellegi teisena esinemise vältimiseks, mitte selle lubamiseks. Olge oma lähenemisviisis autentne ja ehe.
  • Mitteaktiivne või ebajärjekindel olemine – värskendage oma kontot regulaarselt värske ja kaasahaarava sisuga. Mitteaktiivne või ebajärjekindel olemine võib jätta mulje, et konto on hüljatud või ebaoluline.

Instagrami kinnitamise alternatiivid

Kui olete proovinud kõiki strateegiaid ja pole ikka veel Instagramis kinnitust saanud, ärge kaotage lootust. Kuigi sinine linnuke võib olla lõppeesmärk, on platvormi usaldusväärsuse ja autentsuse tagamiseks alternatiivseid viise. Kaaluge keskendumist tugeva persoonibrändi loomisele, koostööle teiste kinnitatud kontodega, mõjutajaturunduse ärakasutamisele või meediakajastuse otsimisele, et parandada oma mainet ja nähtavust.

Järeldus

Kokkuvõtteks võib öelda, et Instagramis kinnituse saamine ja ihaldatud sinise linnukese avamine nõuab autentsuse, mõju ja strateegiliste jõupingutuste kombinatsiooni. Kuigi kontrollimiseks pole garanteeritud valemit, võib selles artiklis kirjeldatud toimingute järgimine suurendada teie eduvõimalusi. Pidage meeles, et kinnitamine ei puuduta ainult jälgijate arvu, vaid teie konto mõju ja ulatust. Keskenduge tõelise ja kaasatud kogukonna loomisele, looge kvaliteetset sisu ja püsige järjepidev. Ja mis kõige tähtsam, ärge unustage, et kinnitamine pole Instagramis ainus edu mõõt. Tugeva persoonibrändi loomine ja sisukate sidemete loomine vaatajaskonnaga võivad olla sama rahuldust pakkuvad.

Instagramis kinnitatud märgi taotlemiseks minge oma profiilile, puudutage menüüikooni, valige "Seaded", seejärel puudutage "Konto" ja lõpuks valige "Kinnitamise taotlemine". Kinnitustaotluse täitmiseks peate esitama oma konto kasutajanime, täisnime ja valitsuse väljastatud fotoga isikut tõendava dokumendi koopia

Instagram kontrollib tavaliselt kontosid, mis esindavad tuntud, väga otsitud isikut, kaubamärki või üksust. Kontod peavad samuti järgima Instagrami teenusetingimusi ja kogukonna juhiseid, olema autentsed, tähelepanuväärsed ja täieliku profiiliga. Märkimisväärse arvu jälgijate olemasolu ei ole kontrollimise nõue

Pärast kinnitustaotluse esitamist vaatab Instagram konto üle, et teha kindlaks, kas see vastab platvormi kinnituskriteeriumidele. Ülevaatus võib võtta mitu nädalat ja Instagram teavitab konto omanikku kinnitusolekust otsesõnumiga