Kuidas TikTok for Business võib teie turundusstrateegiat muuta

Loodud 27 veebruar, 2024
tiktoki äri

Digiturundaja ja ettevõtjana on mind alati huvitanud sotsiaalmeedia platvormide potentsiaal äristrateegiaid muuta. TikToki meteoroloogilise tõusu tõttu on muutunud võimatuks ignoreerida selle mõju turundusmaailmale. Selles põhjalikus juhendis tahan teiega jagada, kuidas TikTok for business saab teie turundusstrateegiat revolutsiooniliselt muuta ja avada hulgaliselt võimalusi.

TikToki tõus turundusplatvormiks

Lühikujuline videorakendus TikTok on maailma vallutanud ja selle mõju turundusstrateegiatele on vaieldamatu. Esialgu pidasin TikToki Z-generatsiooni platvormiks tantsuvideote ja viiruslike väljakutsete jagamiseks. TikTok on aga arenenud tugevaks platvormiks, kus nii suured kui ka väikesed ettevõtted saavad vaatajaskonnaga ainulaadsel ja kaasahaaraval viisil ühendust võtta.

TikToki ärikonto funktsioon on avanud ettevõtetele värava, et kasutada seda loomingulist ruumi ja esitleda oma kaubamärke nagu ei kunagi varem. Tänu oma algoritmile, mis eelistab kasutajate seotust jälgijate arvule, loob TikTok ettevõtetele võimalused oma sihtrühmani jõudmiseks. Viiruslikkuse lubadus pole lihtsalt unistus, vaid TikTokis saavutatav reaalsus.

TikToki omaksvõtt äritegevuse jaoks tähendab sisu loomisele ja vaatajaskonnale uue vaatenurga omaksvõtmist. See puudutab lugude jutustamist, autentsust ja trendide jõu ärakasutamist, et luua kestev mõju.

TikToki tõus turundusplatvormiks

TikToki tõus turundusplatvormiks pole midagi muud kui hämmastav. Miljonite aktiivsete kasutajatega kogu maailmas on platvorm potentsiaalsete klientide kasutamata reservuaar. Selle ainulaadne algoritm, mis reklaamib sisu pigem kasutaja interaktsiooni kui jälgijate arvu põhjal, eristab seda konkurentidest.

Olen täheldanud, et TikToki funktsioone tõhusalt kasutavad kaubamärgid suudavad suhelda laiema vaatajaskonnaga, olenemata nende hetkeseisust sotsiaalmeedias. TikToki leht teie jaoks (FYP) toimib avastusmootorina, mis edastab sisu kasutajatele, kes peavad seda tõenäoliselt köitvaks, pakkudes ettevõtetele orgaanilist katvust, mida on teistel platvormidel raske saavutada.

Pealegi ei piirdu TikToki kasutajaskond ainult teismelistega. Selle kiire kasv on meelitanud ligi mitmekülgset demograafilist elanikkonda, muutes selle kullakaevanduseks ettevõtetele, kes soovivad jõuda erinevate vaatajaskonnasegmentideni. TikToki edu võti on mõista, kuidas luua sisu, mis resoneerib nende erinevate vaatajaskondadega, mis on nii väljakutse kui ka võimalus.

TikTok for Business kasutamise eelised

TikToki äritegevuse eelised on mitmetahulised. Esiteks pakub TikTok võrratut ulatust. Kuna ülemaailmne vaatajaskond on teie käeulatuses, on teie brändi nähtavus märkimisväärne. Teiseks tähendab platvormi rõhuasetus loovusele ja autentsusele seda, et sisu saab toota minimaalse eelarvega, kuid sellel on siiski tohutu mõju.

Strateegilises plaanis pakub TikTok ka väärtuslikku teavet trendi sisu kohta, mis võib anda teavet mitte ainult teie TikToki strateegiast, vaid ka laiematest turundustegevusest. Lisaks võivad TikToki funktsioonid, nagu räsimärgid, helid ja väljakutsed, aidata suurendada teie sisu ulatust.

Lõpuks edendab TikTok ettevõtetele ainulaadset brändi ja tarbija suhet. Platvormi mitteametlik ja lõbus iseloom julgustab brände end maha laskma ning oma publikuga pingevabamalt ja isiklikumalt suhtlema. See võib suurendada kaubamärgilojaalsust ja tugevdada kaubamärgi mainet.

Kuidas luua TikToki ärikontot

TikToki ettevõttekonto loomine on lihtne protsess, mille saab lõpule viia mõne lihtsa sammuga. Esmalt laadige alla TikToki rakendus ja registreerige uus konto. Kui olete standardkonto seadistanud, minge oma profiililehele, avage menüü „…” ja valige „Halda kontot”. Siit saate lülituda Pro-kontole ja valida küsimisel „Ettevõte”.

Kui teil on TikToki ärikonto, saate juurdepääsu väärtuslikule analüüsile, mis võimaldab teil jälgida oma toimivust ja optimeerida oma sisustrateegiat. Samuti saate oma profiilile lisada rohkem teavet (nt veebisaidi linki ja e-posti aadressi), mis muudab potentsiaalsete klientide teiega ühenduse võtmise lihtsamaks.

TikToki ärikonto loomine on esimene samm platvormi turunduspotentsiaali täielikul ärakasutamisel. Oma ettevõttekontoga olete valmis suhtlema TikToki aktiivse kogukonnaga ja suurendama oma brändi kohalolekut.

TikToki reklaamivalikud

TikTok pakub mitmesuguseid reklaamivõimalusi ettevõtetele, kes soovivad oma haaret platvormil laiendada. Alates kasutajate FYP-l kuvatavatest voosisestest reklaamidest kuni kasutajate osalemist julgustavate kaubamärgiga hashtag-i väljakutseteni – oma brändi tutvustamiseks on palju võimalusi.

Üks TikToki uuenduslikumaid reklaamivõimalusi on kaubamärgiefekt, mis võimaldab kasutajatel teie kaubamärgiga suhelda kohandatud AR-filtrite ja efektide kaudu. See võib kaasa tuua väga kaasahaarava ja jagatava kasutajakogemuse, mis võib kiiresti levida.

Teine võimalus on TopView reklaamid, mis on esimene asi, mida kasutajad rakenduse avamisel näevad. Need reklaamid võivad oma silmapaistva paigutuse tõttu äratada kasutajate tähelepanu ja avaldada märkimisväärset mõju.

TikToki reklaamivõimalustesse investeerimine võib suurendada nähtavust ja kaasatust, muutes selle oma turundusstrateegia jaoks kasulikuks.

tiktoki äri 2

Näpunäiteid edukate TikToki turunduskampaaniate loomiseks

Edukate TikToki turunduskampaaniate loomine nõuab loovuse, platvormi kultuuri mõistmise ja strateegilise planeerimise segu. Siin on mõned näpunäited, mille olen õppinud ja mis aitavad teil koostada TikToki vaatajaskonnale resoneerivaid kampaaniaid.

Esiteks pöörake tähelepanu trendidele ja kasutage neid viisil, mis sobib teie kaubamärgiga. TikToki kasutajatele meeldib sisu, mis tundub ajakohane ja asjakohane. Teiseks, ära karda eksperimenteerida erinevate sisuvormidega, olgu selleks huumor, haridus või telgitagused piilumised.

Julgustage kasutajate loodud sisu, luues väljakutseid või kasutades interaktiivseid räsimärke. See mitte ainult ei suurenda kaasatust, vaid võimaldab ka teie publikul saada brändi saadikuteks. Lisaks jälgige alati oma analüütikat, et mõista, mis töötab, ja viimistlege oma lähenemisviisi vastavalt.

Lõpuks olge autentsed. TikToki kasutajad hindavad ehtsat sisu, nii et laske oma brändi isikupäral läbi paista, ilma et peaksite kasutama avalikult müüvaid sõnumeid.

TikToki mõjutajate turundus

Mõjutajate turundus TikTokis võib platvormi kogukonnapõhise olemuse tõttu olla uskumatult tõhus. Koostöö TikToki mõjutajatega võib aidata teil siseneda väljakujunenud kogukondadesse ja saavutada uute vaatajaskondadega usaldusväärsust.

Mõjutajate valimisel vaadake jälgijate arvust kaugemale ning võtke arvesse seotuse määra ja vaatajaskonna demograafiat. Hästi sobitatud mõjutajate partnerlus võib viia mõjuva sisuni, mis tundub pigem orgaaniline kui reklaamina.

Eduka mõjutajate turunduskampaania koostamine TikTokis hõlmab mõjutajatele loomingulise vabaduse andmist, tagades samal ajal sisu vastavuse teie brändi väärtuste ja kampaania eesmärkidega. See on õrn tasakaal, kuid kui seda õigesti teha, võivad tulemused olla silmapaistvad.

Juhtumiuuringud: edukad TikToki ärikontod

Mitmed kaubamärgid on kasutanud TikToki jõudu oma kohaloleku suurendamiseks ja vaatajaskonnaga ühenduse loomiseks. Võtame näiteks Chipotle’i, kes on omandanud köitva sisu loomise kunsti, mis ka nende tooteid reklaamib. Nende #GuacDance väljakutse kogus miljoneid vaatamisi ja aitas kaasa guacamole müügi märkimisväärsele kasvule.

Teine edulugu on Gymshark, mis on üles ehitanud kogukonna fitnessi ja kehapositiivsuse ümber. Kasutades kasutajate loodud sisu ja väljakutseid, on nad TikTokis loonud tugeva brändiidentiteedi, mis resoneerub nende sihtrühmaga.

Need juhtumiuuringud näitavad, et õige strateegiaga võib TikTok olla võimas platvorm ettevõtte kasvu ja brändi kaasamiseks.

Väljakutsed ja kaalutlused TikTok for Business kasutamisel

Kuigi TikTok pakub palju võimalusi, pakub see ka teatud väljakutseid. Platvorm on väga küllastunud, mistõttu on silmapaistva sisu loomine ülioluline. Lisaks on TikToki kasutajaskond tuntud oma autentsuse eelistamise poolest, mis tähendab, et traditsioonilised reklaamitehnikad ei pruugi olla nii tõhusad.

Privaatsus ja andmete turvalisus on samuti olulised kaalutlused, nagu iga sotsiaalmeedia platvormi puhul. Oluline on olla kursis TikToki eeskirjadega ja tagada, et teie turundustavad vastaksid eeskirjadele.

Lisaks liiguvad TikToki trendid välgukiirusel ja sammu pidamine võib olla hirmutav. See nõuab nutikat strateegiat ja valmisolekut kiiresti kohaneda kasutajate muutuva käitumise ja eelistustega.

Järeldus: TikToki äriedu potentsiaali omaksvõtmine

TikTok ettevõtetele pakub põnevat maastikku turundajatele, kes soovivad omaks võtta selle ainulaadse kultuuri ja võimalused. Kui mõistate, kuidas platvormil liikuda, kaasahaaravat sisu luua ja kasutajatega suhelda, saavad ettevõtted avada võimaluste maailma.

Ükskõik, kas loote TikToki ettevõttekontot, uurite reklaamivõimalusi või käivitate mõjutajakampaaniaid, on edu võti autentsus ja loovus. Hoides neid põhimõtteid oma strateegia keskmes, saate TikToki kasutada märkimisväärsete turundustulemuste saavutamiseks.

Nagu nägime, on TikToki potentsiaal äriedu saavutamiseks tohutu. On aeg see potentsiaal omaks võtta ja muuta oma turundusstrateegiat nii, et see vastaks tänapäeva digitarkusega vaatajaskondadele. Kas olete valmis hüppama ja uurima, mida TikTok teie ettevõtte heaks teha saab? Võimalus on vaid ühe kliki kaugusel.

TikTok pakub ainulaadset segu loomingulisest vabadusest, algoritmilisest täpsusest ja väga kaasatud kogukonnast, mis eristub teistest sotsiaalmeedia platvormidest. Selle sisupõhine lähenemine seab esikohale kasutajate kaasamise ja loovuse, võimaldades ettevõtetel suhelda oma vaatajaskonnaga autentsemal ja meelelahutuslikumal viisil. Erinevalt platvormidest, mis sõltuvad sisu levitamisel suuresti jälgijate arvust, keskendub TikToki algoritm sisu enda huvile ja suhtlustasemele, andes ettevõtetele olenemata suurusest võrdse võimaluse levida.

TikTok for Business saab täiustada teie turundusstrateegiat, suurendades brändi nähtavust, suheldes noorema demograafilise elanikkonnaga ja juhtides kasutajate suhtlust uuenduslike sisuvormingute kaudu. Kasutades TikToki ainulaadseid funktsioone, nagu väljakutsed, hashtagid ja kasutajate loodud sisu, saavad ettevõtted luua viiruslikke turunduskampaaniaid, mis mitte ainult ei suurenda teadlikkust, vaid edendavad ka tugevat kogukonda nende kaubamärgi ümber. Lisaks võimaldavad TikToki sihitud reklaamivalikud sihtrühma täpselt sihtida, parandades teie turunduskulutuste tõhusust.

Edukad TikToki turunduskampaaniad sisaldavad sageli autentsust, loovust ja strateegilist planeerimist. Parimad tavad hõlmavad oma sihtrühma mõistmist asjakohase ja kaasahaarava sisu loomiseks, populaarsust koguvate hashtagide ja helide kasutamist nähtavuse suurendamiseks ning kasutajate osalemise julgustamist väljakutsete ja TikToki mõjutajatega tehtava koostöö kaudu. Järjepidevus on võtmetähtsusega, seega on oluline regulaarselt postitada sisu, mis ühtib teie brändi hääle ja eesmärkidega. Lisaks aitab tulemuslikkuse jälgimine ja strateegia kohandamine analüütika põhjal teil TikToki turundustegevuse tõhusust maksimeerida.