Kuidas TikToki videoid kustutada

Loodud 12 märts, 2024
kustuta tiktoki videod

TikTok on maailma vallutanud, muutudes viimastel aastatel üheks populaarseimaks sotsiaalmeedia platvormiks. Lühivideote ja loominguliste redigeerimistööriistade abil võimaldab TikTok kasutajatel end ainulaadsel ja meelelahutuslikul viisil väljendada. Siiski võib tulla aeg, mil soovite mõne oma TikToki video kustutada. Olenemata sellest, kas soovite eemaldada video, mis teid enam ei esinda, või soovite lihtsalt alustada, on TikToki videote kustutamine lihtne protsess. Selles artiklis juhendan teid TikToki videote kustutamise sammude kaudu ja pakun lahendusi levinud probleemidele, mis võivad tekkida.

Miks võiksite TikToki videod kustutada?

On mitu põhjust, miks soovite TikToki videoid kustutada. Võib-olla postitasite video, mis sai negatiivset tagasisidet või ei ühti enam teie väärtustega. Selliste videote kustutamine aitab teil säilitada positiivset kohalolekut veebis ja kaitsta oma mainet. Lisaks võite soovida kustutada TikToki videod, et vabastada oma seadmes salvestusruumi või eemaldada sisu, mis on aegunud või ebaoluline. Ükskõik, mis teie põhjus võib olla, on oluline teada, kuidas TikToki videoid tõhusalt kustutada.

Kuidas TikToki videoid kustutada

TikToki videote kustutamine on lihtne protsess, mida saab teha vaid mõne lihtsa sammuga. TikToki video kustutamiseks järgige allolevaid juhiseid.

  1. Avage oma mobiilseadmes TikToki rakendus ja logige oma kontole sisse.
  2. Oma profiilile juurdepääsuks puudutage vahekaarti "Mina", mis asub ekraani paremas alanurgas.
  3. Kerige oma videoid ja leidke see, mille soovite kustutada.
  4. Puudutage video avamiseks ja seejärel kolme punkti (…) ikooni ekraani paremas alanurgas.
  5. Ilmub menüü mitme valikuga. Puudutage nuppu "Kustuta".
  6. TikTok palub teil oma otsust kinnitada. Video oma kontolt jäädavalt eemaldamiseks puudutage uuesti nuppu "Kustuta".

Järgides neid lihtsaid samme, saate hõlpsalt kustutada TikToki videod, millega te ei soovi end enam seostada.

Samm-sammuline juhend TikTokis uuesti postitatud videote kustutamiseks

Kui olete TikTokis mõne teise kasutaja video uuesti postitanud ja otsustate selle hiljem kustutada, on protsess pisut erinev. Siin on samm-sammuline juhend TikTokis uuesti postitatud videote kustutamiseks:

  1. Avage oma mobiilseadmes TikToki rakendus ja logige oma kontole sisse.
  2. Oma profiilile juurdepääsuks puudutage vahekaarti "Mina", mis asub ekraani paremas alanurgas.
  3. Sirvige oma videoid ja leidke uuesti postitatud video, mille soovite kustutada.
  4. Puudutage video avamiseks ja seejärel kolme punkti (…) ikooni ekraani paremas alanurgas.
  5. Ilmub menüü mitme valikuga. Puudutage nuppu "Veel".
  6. Kuvatavates lisavalikutes puudutage video oma kontolt eemaldamiseks nuppu "Kustuta".

Nende sammude järgimine võimaldab teil TikTokis kustutada kõik uuesti postitatud videod, mida te enam oma profiilil ei soovi.

Videote kustutamine TikTokis: levinumad probleemid ja lahendused

Kuigi TikToki videote kustutamine on tavaliselt sujuv protsess, on mõned levinud probleemid, millega kasutajad võivad kokku puutuda. Siin on mõned probleemid, millega võite kokku puutuda, ja nende lahendused.

Probleem: video kustutamine ebaõnnestus
Lahendus.: kui te ei saa videot kustutada, proovige TikToki rakendus taaskäivitada ja korrata kustutamisprotsessi. Kui probleem püsib, kontrollige oma Interneti-ühendust ja veenduge, et teil oleks installitud rakenduse uusim versioon. Kui ükski neist lahendustest ei tööta, võtke edasise abi saamiseks ühendust TikToki toega.

Probleem: video on pärast kustutamist endiselt nähtav
Lahendus. Mõnikord võib kustutatud video täielikuks TikTokist eemaldamiseks kuluda veidi aega. Oodake mõni minut ja värskendage oma profiililehte. Kui video on endiselt nähtav, proovige see uuesti kustutada. Kui probleem püsib, pöörduge edasiste juhiste saamiseks TikToki toe poole.

Probleem: video kustutati kogemata
Lahendus. Kui kustutate video kogemata, ärge paanitsege. TikTok pakub 30-päevast taasteperioodi, mille jooksul saate kustutatud videod taastada. Kustutatud video toomiseks minge oma profiilile, puudutage nuppu "Veel" ja valige "Hiljuti kustutatud". Sealt saate valida video, mille soovite taastada, ja järgige selle taastamiseks juhiseid.

Olles teadlik levinud probleemidest ja nende lahendustest, saate tagada TikToki videote kustutamise sujuva kogemuse.

Kuidas kustutada TikTokis privaatseid videoid?

Privaatsete videote kustutamine TikTokis toimub samamoodi nagu mis tahes muu video kustutamine. Lihtsalt leidke oma profiilis privaatne video, mida soovite kustutada, puudutage seda ja valige kustutamisvalik. Pidage meeles, et privaatse video kustutamisel eemaldatakse see jäädavalt teie kontolt ja see ei ole enam teie jälgijatele ega kellelegi teisele juurdepääsetav.

kustuta tiktoki videod 2

Kuidas kustutada kõik TikToki videod korraga

Kui soovite kustutada kõik oma TikToki videod korraga, pole praegu rakenduses otsest funktsiooni selleks saadaval. Siiski saate iga video käsitsi kustutada, järgides eelnevalt mainitud samme. See võib olla aeganõudev, kui teil on palju videoid. Teise võimalusena võite kaaluda oma konto ajutist deaktiveerimist, mis eemaldab kõik teie videod avalikust vaatest. Konto deaktiveerimiseks minge oma profiili jaotisesse "Privaatsus ja seaded" ja valige "Halda minu kontot" > "Kustuta konto".

Näpunäiteid TikToki sisu haldamiseks

TikToki videote kustutamine on vaid üks aspekt teie TikToki sisu haldamisel. Siin on mõned täiendavad näpunäited, mis aitavad teil oma videoid tõhusalt hallata ja veebis positiivset kohalolekut säilitada.

  1. Vaadake oma videod regulaarselt üle: leidke aega, et oma videod üle vaadata ja hinnata, kas need vastavad ikka teie väärtustele ja eesmärkidele. Kaaluge kõigi videote kustutamist, mis ei kajasta enam seda, kes te olete või sõnumit, mida soovite edastada.
  2. Määrake oma privaatsuseelistused: TikTok pakub erinevaid privaatsusseadeid, mis võimaldavad teil kontrollida, kes saavad teie videoid vaadata ja teie kontoga suhelda. Kasutage neid seadeid oma privaatsuse kaitsmiseks ja TikToki kasutuskogemuse kohandamiseks oma eelistustele.
  3. Suhtlege oma vaatajaskonnaga: vastake kommentaaridele, suhelge teiste sisuloojatega ja looge oma sisu ümber kogukond. Aktiivselt TikToki kogukonnas osaledes saate luua sidemeid ja luua veebis positiivse kohaloleku.

Alternatiivid TikToki videote kustutamisele

Kui te pole oma TikToki videote kustutamises kindel, kuid soovite siiski võimalike probleemidega tegeleda, võite kaaluda alternatiive. Videote kustutamise asemel saate need privaatseks muuta või loendist eemaldada. Nii ei ole need enam avalikkusele nähtavad, kuid teil on neile siiski juurdepääs, kui tulevikus meelt muudate.

Järeldus: kontrollige oma TikToki kohalolekut

Kokkuvõtteks võib öelda, et TikToki videote kustutamine on lihtne protsess, mida saab teha vaid mõne sammuga. Olenemata sellest, kas soovite eemaldada video, mis teid enam ei esinda, või soovite lihtsalt alustada värskelt, on oluline teada, kuidas TikToki videoid kustutada. Järgides samm-sammult juhendit ning olles teadlik levinud probleemidest ja nende lahendustest, saate oma TikToki sisu tõhusalt hallata ja säilitada positiivset kohalolekut veebis. Ärge unustage oma videoid regulaarselt üle vaadata, seada oma privaatsuseelistused ja suhelda oma vaatajaskonnaga, et oma TikToki kogemusest maksimumi võtta. Võtke kontroll oma TikToki kohaloleku üle ja nautige platvormi täiel rinnal.

TikToki video kustutamiseks avage TikToki rakendus, minge oma profiilile ja leidke video, mida soovite kustutada. Puudutage videot, seejärel valige paremas alanurgas kolm punkti (...). Valige kuvatavas menüüs "Kustuta", et video oma profiililt eemaldada

Kui olete TikTokis video kustutanud, ei saa seda enam taastada. Veenduge, et olete kustutamises kindel, kuna platvormil pole kustutatud videote taastamiseks sisseehitatud funktsiooni.

Jah, TikToki video kustutamisel eemaldatakse platvormilt ka kõik sellega seotud kommentaarid, meeldimised ja jagamised. Video ei ole enam teistele teie profiili kasutajatele ega voos „Teile” nähtav.