Kuidas lisada Instagram Story muusikat

Loodud 11 märts, 2024
instagrami lugude muusika

Tänasel digiajastul on sotsiaalmeedia platvormidest saanud meie elu lahutamatu osa. Eelkõige on Instagram saavutanud tohutu populaarsuse oma visuaalsete jutuvestmisvõimaluste tõttu. Üks Instagrami kõige köitvamaid funktsioone on võimalus oma lugudele muusikat lisada. Ükskõik, kas soovite meeleolu luua, ennast väljendada või lihtsalt oma jälgijaid lõbustada, võib muusika lisamine viia teie Instagrami lood järgmisele tasemele. Selles artiklis juhendan teid, kuidas lisada sisseehitatud muusikafunktsiooni abil oma Instagrami loole muusikat, samuti kuidas lisada oma muusikat kolmandate osapoolte rakenduste abil.

Miks lisada oma Instagrami loosse muusikat?


Muusikal on võimas mõju meie emotsioonidele ja see võib parandada teie Instagrami loo üldist kogemust. See võib muuta igapäevase hetke meeldejäävaks ja luua ühenduse teie publikuga. Lisades oma Instagrami loole muusikat, saate häälestada, tekitada teatud tundeid ning muuta oma sisu köitvamaks ja meelelahutuslikumaks. Ükskõik, kas jagate reisikogemust, esitlete uut toodet või jäädvustate lihtsalt igapäevast hetke, muusika võib teie loole lisada täiendava loovuse ja autentsuse.

Kuidas lisada muusikat Instagrami loosse sisseehitatud muusikafunktsiooni abil

Instagram on oma sisseehitatud muusikafunktsiooniga teinud oma lugudele muusika lisamise uskumatult lihtsaks. Seda saate teha järgmiselt.

  1. Avage oma mobiilseadmes Instagrami rakendus ja libistage kaamerale juurdepääsuks paremale.
  2. Jäädvustage oma loo jaoks foto või video või valige see oma kaamerarullist.
  3. Puudutage ekraani ülaosas kleebiseikooni.
  4. Valige saadaolevate valikute hulgast kleebis "Muusika".
  5. Otsige laulu või sirvige erinevaid kategooriaid ja esitusloendeid.
  6. Kui olete soovitud laulu leidnud, saate seda puudutades eelvaate vaadata.
  7. Reguleerige loo pikkust, lohistades liugurit vasakule või paremale.
  8. Kohandage muusikakleebise välimust, puudutades seda ja valides erinevaid stiile.
  9. Liigutage muusikakleebis ja muutke selle suurust loo soovitud asukohta.
  10. Puudutage valikut "Valmis", et lisada muusika oma Instagrami loosse.

Sisseehitatud muusikafunktsiooni kasutades saate hõlpsalt leida populaarseid laule, uurida erinevaid žanre ja lisada oma Instagrami loole isikupärastamist.

Oma muusika lisamine Instagrami loosse kolmandate osapoolte rakenduste abil

Kui soovite oma Instagrami loole oma muusikat lisada, saate kasutada seda funktsiooni pakkuvaid kolmandate osapoolte rakendusi. Siin on mõned populaarsed rakendused, mis võimaldavad teil oma Instagrami loosse oma muusikat lisada:

  1. Spotify: Spotify teegis on üle miljonite lugude ja see on suurepärane valik oma muusika lisamiseks oma Instagrami loosse. Looge lihtsalt esitusloend lugudest, mida soovite kasutada, ja salvestage see Spotifysse. Seejärel avage Instagrami rakendus, libistage kaamerale juurdepääsemiseks paremale ja järgige muusikakleebise lisamiseks samu samme, mida varem mainitud. Puudutage valikut "Veel" ja valige salvestatud esitusloendi valimiseks Spotify.
  2. SoundCloud: SoundCloud on veel üks populaarne platvorm muusika avastamiseks ja jagamiseks. See võimaldab teil üles laadida oma lugusid või uurida kasutajate loodud sisu tohutut kogu. SoundCloudist oma muusika lisamiseks oma Instagrami loosse avage SoundCloudi rakendus, valige lugu, mida soovite jagada, puudutage jagamise ikooni ja valige "Instagrami lood".
  3. InShot: InShot on mitmekülgne videotöötlusrakendus, mis pakub mitmesuguseid funktsioone, sealhulgas võimalust oma videotele muusikat lisada. Saate importida oma muusikat oma seadme kogust või valida rakenduse kogust. Kui olete oma videot InShotis redigeerinud, saate selle oma kaamera rulli salvestada ja seejärel oma Instagrami loosse üles laadida.

Need on vaid mõned näited paljudest saadaolevatest kolmandate osapoolte rakendustest, mis võimaldavad teil oma Instagrami loosse oma muusikat lisada. Uurige erinevaid võimalusi ja leidke see, mis vastab teie vajadustele ja eelistustele.

Toimingud oma muusika lisamiseks Instagrami storysse


Nüüd, kui olete sisseehitatud muusikafunktsiooni ja kolmandate osapoolte rakendustega tuttav, vaatame läbi järgmised sammud, et lisada oma Instagrami loole oma muusikat.

  1. Valige muusika, mida soovite oma Instagrami loole lisada, ja veenduge, et see oleks teie seadmesse või kasutatavasse rakendusse salvestatud.
  2. Avage oma mobiilseadmes Instagrami rakendus ja libistage kaamerale juurdepääsuks paremale.
  3. Jäädvustage oma loo jaoks foto või video või valige see oma kaamerarullist.
  4. Puudutage ekraani ülaosas kleebiseikooni.
  5. Valige saadaolevate valikute hulgast kleebis "Muusika".
  6. Selle asemel, et kasutada sisseehitatud muusikafunktsiooni, puudutage valikut "Minu muusika" või "Kohandatud".
  7. Valige allikas, kust soovite oma muusikat lisada (nt Spotify, SoundCloud, InShot).
  8. Valige konkreetne lugu või esitusloend, mille soovite oma Instagrami loole lisada.
  9. Kohandage muusikakleebise välimust, puudutades seda ja valides erinevaid stiile.
  10. Liigutage muusikakleebis ja muutke selle suurust loo soovitud asukohta.
  11. Puudutage valikut "Valmis", et lisada oma muusika oma Instagrami loosse.
  12. Järgides neid samme, saate lisada oma muusikat ning näidata oma isiklikku maitset ja stiili oma Instagrami lugudes.

Veaotsingu näpunäited Instagrami storysse muusika lisamiseks


Mõnikord võib Instagrami loosse muusika lisamisel tekkida probleeme või raskusi. Siin on mõned veaotsingu näpunäited, mis aitavad teil levinumaid probleeme ületada.

  • Rakenduse värskendamine: veenduge, et teie seadmesse oleks installitud Instagrami rakenduse uusim versioon. Värskendused sisaldavad sageli veaparandusi ja täiustusi, mis võivad lahendada kõik lood muusika lisamisega seotud probleemid.
  • Kontrollige oma Interneti-ühendust: stabiilne Interneti-ühendus on oluline, et pääseda juurde muusikakogule ja lisada muusikat oma Instagrami loosse. Veenduge, et oleksite ühendatud usaldusväärse Wi-Fi-võrguga või teil oleks tugev mobiilse andmesideühendus.
  • Vahemälu ja andmete tühjendamine: kui teil on muusika lisamisega püsivaid probleeme, võib abi olla Instagrami rakenduse vahemälu ja andmete tühjendamisest. Avage oma seadme seaded, otsige üles Instagrami rakendus ning tühjendage vahemälu ja andmed. Pange tähele, et see logib teid rakendusest välja, seega pidage meeles oma sisselogimismandaate.
  • Seadme taaskäivitamine: mõnikord võib lihtne taaskäivitamine lahendada ajutisi tõrkeid ja taastada rakenduse funktsionaalsuse. Lülitage seade välja, oodake mõni sekund ja seejärel uuesti sisse.
  • Võtke ühendust Instagrami toega: kui ükski ülaltoodud tõrkeotsingu näpunäidetest ei tööta, võite abi saamiseks pöörduda Instagrami toe poole. Nad võivad pakkuda konkreetseid lahendusi või teadmisi teie ees seisva probleemi kohta.

Järgides neid veaotsingu näpunäiteid, saate oma Instagrami loosse muusika lisamisel tagada sujuva ja probleemivaba kogemuse.

Instagrami lugu muusika 2

Loovad viisid muusika kasutamiseks oma Instagrami loos


Nüüd, kui teate, kuidas oma Instagrami loole muusikat lisada, uurime mõningaid loomingulisi viise, kuidas seda funktsiooni maksimaalselt ära kasutada ja oma jutuvestmist täiustada.

  1. Heliriba reisiseiklusteks: kui jagate oma reisikogemusi, võib muusika lisamine publiku sihtkohta viia ning võimendada teie fotodele ja videotele jäädvustatud emotsioone. Valige laulud, mis kajastavad teie külastatava koha meeleolu ja atmosfääri.
  2. Tõstke esile toote omadused: kui esitlete toodet või teenust, võib muusika aidata luua selle ümber köitva ja kaasahaarava loo. Kasutage rõõmsaid ja energilisi laule, et tõsta esile toote omadused ja eelised, või valige lugu, mis ühtib brändi identiteediga.
  3. Emotsionaalne jutuvestmine: muusikal on võim tekitada emotsioone ja luua sügavama side publikuga. Kasutage seda oma lugude emotsionaalse mõju suurendamiseks, olenemata sellest, kas jagate isiklikku anekdooti, südamlikku sõnumit või motiveerivat lugu.
  4. Kaadritagused hetked: muusika võib lisada kaadritagusele sisule lõbusa ja mängulise elemendi. Valige kaadritaguste videote saateks kaasakiskuvad viisid või meeleolukad lood, mis annavad publikule pilguheit teie loomeprotsessi või igapäevarutiini.
  5. Interaktiivsed kogemused: eksperimenteerige muusika abil oma Instagrami loo interaktiivsete elementidega. Näiteks võite paluda publikul taustal kõlavat lugu ära arvata või luua küsitluse, milles palutakse neil valida oma lemmiklugu.

Lisades muusikat loominguliselt oma Instagrami lugudesse, saate kaasata oma publikut, muuta oma sisu meeldejäävamaks ja eristuda teistest.

Juriidilised kaalutlused Instagrami storysse muusika lisamisel


Kuigi muusika lisamine oma Instagrami loosse võib olla suurepärane viis sisu täiustamiseks, on oluline olla teadlik juriidilistest kaalutlustest ja võimalikest autoriõiguse probleemidest. Siin on mõned põhipunktid, mida meeles pidada.

Autoriõiguste rikkumine: autoriõigustega kaitstud muusika loata kasutamine võib viia autoriõiguste rikkumiseni. Enne nende muusika kasutamist oma Instagrami lugudes on oluline austada artistide ja loojate õigusi, hankides vajalikud litsentsid või load.

Autoriõiguseta muusika: autoriõigustega seotud probleemide vältimiseks võite kasutada autoritasuvaba muusikat, mis on muusika, mis on litsentsitud konkreetseks kasutuseks ilma individuaalsete lubadeta. On mitmeid platvorme, mis pakuvad laia valikut autoritasuta muusikat, näiteks Soundstripe, Epidemic Sound ja Artlist.

Litsentsilepingud: kui soovite oma Instagrami lugudes populaarseid laule kasutada, peate võib-olla sõlmima litsentsilepingu vastavate õiguste omanikega. See võib hõlmata artistiga või tema plaadifirmaga ühendust võtmist, et pidada läbirääkimisi nende muusika kasutamise tingimuste ja tingimuste üle.

Omistamine: kui kasutate omistamist nõudvat muusikat, märkige oma Instagrami loos kindlasti esitaja või allikas. Seda saab teha, mainides esitaja nime, sealhulgas lingi tema veebisaidile või sotsiaalmeedia profiilile või kasutades õigeid silte ja hashtage.

Väga oluline on end harida oma Instagrami lugudes muusika kasutamise seaduspärasuste osas ning tagada, et järgite asjakohaseid autoriõiguse seadusi ja määrusi. Nende kaalutluste eiramine võib põhjustada juriidilisi tagajärgi ja kahjustada teie kohalolekut veebis.

Alternatiivid Instagrami storysse muusika lisamiseks


Kui Instagrami loole muusika lisamine ei ole teostatav või ei sobi teie sisuga, on loo jutustamise täiustamiseks ja publiku kaasamiseks alternatiivseid viise. Siin on mõned ideed:

Heliefektid: saate oma Instagrami loole sügavuse ja atmosfääri lisamiseks muusika asemel lisada heliefekte. Olenemata sellest, kas tegemist on lainete kokkupõrkega, lindude säutsuga või ukse avanemisega, võivad heliefektid luua teie publikule kaasahaaravama kogemuse.

Voiceover: kaaluge oma Instagrami loo konteksti ja jutustamiseks oma hääle või jutustaja hääle kasutamist. See võib olla eriti tõhus õpetuste, telgitaguste videote või lugude jutustamise sisu puhul.

Tiitrid ja tekst: kasutage oma sõnumi edastamiseks ja vaatajaskonna kaasamiseks pealkirju ja tekstiülekatteid. Saate katsetada erinevate fontide, värvide ja animatsioonidega, et muuta oma tekst visuaalselt atraktiivseks ja tähelepanu köitvaks.

Visuaalsed efektid: uurige erinevaid Instagramis saadaolevaid visuaalseid efekte ja filtreid, et parandada oma lugude visuaalset atraktiivsust. Bumerangidest supersuumideni – sisule loovuse ja unikaalsuse lisamiseks on erinevaid võimalusi.

Pidage meeles, et võti on katsetada ja leida alternatiivseid viise, kuidas muuta oma Instagrami lood kaasahaaravaks ja meeldejäävaks, isegi kui muusika pole põhifookuses.

Järeldus


Muusika lisamine oma Instagrami loole võib teie jutuvestmist tõsta ja kuulajaskonda ainulaadsel viisil kaasata. Olenemata sellest, kas otsustate kasutada sisseehitatud muusikafunktsiooni või lisada oma muusikat kolmanda osapoole rakenduste kaudu, on võimalused lõputud. Ärge unustage muusika kasutamisel arvestada juriidiliste aspektidega ja autoriõigustega ning uurige alternatiivseid meetodeid oma Instagrami lugude täiustamiseks, kui muusika teie sisu jaoks ei sobi. Nende näpunäidete ja võtete abil saate luua kaasahaarvaid ja meeldejäävaid Instagrami lugusid, mis jätavad teie jälgijatele püsiva mulje. Nii et laske käia, vabastage oma loovus ja laske muusikal olla teie Instagrami loo heliriba!

Kahjuks on muusikakleebis Instagrami loole muusika lisamise peamine meetod. Kuigi on alternatiivseid rakendusi ja meetodeid, ei pruugi need pakkuda sama sujuvat integratsiooni kui sisseehitatud muusikafunktsioon.

Lugude saadavus Instagrami muusikakogus võib olenevalt teie asukohast ja muusikafirmadega sõlmitud litsentsilepingutest erineda. Kui te konkreetset laulu ei leia, ei pruugi sellel teie piirkonnas kasutamiseks litsentsi olla.

Jah, saate oma Instagrami storys lisada muusikat nii fotodele kui ka videotele. Oma loole muusikakleebise lisamiseks järgige lihtsalt samu varem mainitud samme.