TikToki kunsti valdamine: siseringi nõuanded, kuidas meelitada rohkem jälgijaid ja luua edukas kogukond

Loodud 7 märts, 2024
TikToki telefoni logo

Sissejuhatus TikTokisse ja selle kasvav populaarsus Viimastel aastatel on TikTokist digitaalsetest varjudest välja tulnud, et saada sotsiaalmeedia jõuallikaks. Selle platvormi mõõnades ja voogudes liikunud inimesena olen jälginud aukartusega, kuidas TikTok on muutunud trendikast huulte sünkroonimisvideotega täidetud rakendusest ülemaailmseks nähtuseks, mis hõlmab kõiki loovuse žanre, mida on võimalik ette kujutada. Selle tõus täheks ei ole lihtsalt juhus; see annab tunnistust sellest, kui köitev ja kaasahaarav võib olla lühivormis videosisu. Kuna platvorm on kasvanud, olen täheldanud selle ainulaadset võimet köita mitmekesist publikut. Olenemata sellest, kas tegemist on tantsuväljakutsete, komöödiate või harivate katkenditega, TikTok pakub laia valikut sisu, mis meeldib igas vanuses ja erineva taustaga kasutajatele. Ja rakenduse laienemisega tunnustatakse üha enam selle võimet kujundada kultuuritrende ja mõjutada avalikku arvamust. Minusugustele loojatele pakub TikTok võrratut võimalust näidata oma andeid ja suhelda publikuga viisil, mis veel paar aastat tagasi polnud võimalik. Platvormi intuitiivne disain ja algoritm võimaldavad kasutajatel suhteliselt hõlpsalt leida sisu, mis neile resoneerib, mistõttu on sellest saanud sotsiaalmeedia kohalolekut soovivate loojate lemmik.

Kui oluline on meelitada TikTokis rohkem jälgijaid

TikTokis märkimisväärse jälgijaskonna kogumine on midagi enamat kui lihtsalt edevuse mõõdik; see on oluline samm platvormi täieliku potentsiaali vallandamiseks. Kuna minu jälgijate arv on kasvanud, on kasvanud ka minu võime jõuda oma sisuga laiaulatusliku vaatajaskonnani. Suurem jälgijaskond võimendab mu häält ning võimaldab mõjutada ja inspireerida laiemat kogukonda.

Jälgijate meelitamine on oluline ka kõigile, kes soovivad TikToki turundustööriistana kasutada. Brändid ja ettevõtted otsivad pidevalt platvormi, et leida palju jälgijaskonda omavaid loojaid, kellega koostööd teha. See koostöö võib kaasa tuua sponsitud sisuvõimalused, mis võivad olla nii tulusad kui kasulikud oma kohaloleku suurendamisel rakenduses.

Veelgi enam, suur jälgijaskond näitab looja mõju ja asjakohasust. Kiire tempoga sotsiaalmeedia maailmas, kus trendid muutuvad välkkiirelt, võib tiktoki jälgijate kasvava baasi säilitamine olla usaldusväärsuse ja populaarsuse märgiks. See näitab, et looja on oma vaatajaskonnaga kooskõlas ja suudab toota sisu, mis kõlab laialdaselt.

Strateegiad oma TikToki jälgijate arvu orgaaniliseks suurendamiseks

TikTokis jälgijate orgaaniline loomine nõuab strateegilist lähenemist, millele lisandub kannatlikkus ja järjekindlus. Üks esimesi samme, mille ma tegin, oli oma niši määratlemine. Keskendudes konkreetsele sisule, mis esindab minu unikaalseid andeid ja huve, suutsin meelitada ligi publikut, kes hindab tõeliselt seda, mida mul on pakkuda. Täpselt määratletud nišš aitab inimestel hõlpsamini mõista, millega tegelete ja miks nad peaksid teid jälgima.

Järjepidevus on TikToki edu retsepti teine oluline koostisosa. Pean oluliseks regulaarselt postitada, mis mitte ainult ei hoia mu olemasolevaid jälgijaid kaasatuna, vaid suurendab ka tõenäosust, et minu sisu avastavad uued kasutajad. TikToki algoritm soosib aktiivseid kontosid, nii et pidev sisuvoog võib teie ulatuse laiendamisel imesid teha.

Publikuga suhtlemine on veel üks orgaaniline taktika, mida kasutan oma jälgijaskonna kasvatamiseks. Kommentaaridele vastamine, duettides osalemine ja oma jälgijate tunnustamine paneb nad tundma end väärtustatuna ja julgustab neid minu sisu jätkuvalt toetama. Kaasatud kogukond on aktiivne kogukond ja see tegevus võib kaasa tuua loomuliku kasvu, kuna jälgijad jagavad teie sisu oma võrgustikega.

Suurema nähtavuse saavutamiseks kasutage populaarseid väljakutseid ja hashtage

TikToki üks dünaamilisemaid funktsioone on selle trendikad väljakutsed ja hashtagid. Nendes suundumustes osalemine on sisuloojatele suurepärane viis nähtavuse suurendamiseks ja uute jälgijate meelitamiseks. Kui ma alustasin, jälgisin kindlasti uusimaid trende ja lisasin need oma sisusse seal, kus see minu kaubamärgi jaoks oli mõistlik. See strateegia võimaldas mul kasutada kollektiivset põnevust ja saada kokkupuudet kasutajatega, kes poleks muidu minu sisu avastanud.

Räsimärgid mängivad TikTokis sisu avastamisel keskset rolli. Asjakohaste ja trendikate hashtagide abil sain oma videod kategoriseerida ja parandada nende võimalusi teie jaoks lehel ilmumiseks, mis suurendas oluliselt minu sisu nähtavust. Siiski on oluline olla valiv ja mitte koormata oma postitusi hashtagidega üle. Olen avastanud, et laiema vaatajaskonnani jõudmiseks toimib kõige paremini tasakaalustatud kombinatsioon laiaulatuslikest ja nišispetsiifilistest hashtagidest.

Enda väljakutsete ja hashtagide loomine on samuti osutunud tõhusaks viisiks minu jälgijate kaasamiseks ja kasutajate loodud sisu julgustamiseks. Kui jälgijad osalevad minu algatatud väljakutses, ei suhtle nad mitte ainult minu kaubamärgiga, vaid levitavad seda ka oma jälgijatele, luues lainetuse, mis võib kaasa tuua märkimisväärse nähtavuse ja uute jälgijate arvu suurenemise. .

Oma haarde laiendamiseks tehke koostööd teiste TikToki loojatega

Koostöö on TikToki kogukonnapõhise kultuuri nurgakivi. Teiste sisuloojatega koostööd tehes olen suutnud oma sisu ristreklaamida ja leida uusi vaatajaskondi. Õigete kaastöötajate valimine on ülioluline; Oluline on teha koostööd inimestega, kellel on sarnane vaatajaskond või kellel on minu sisu kõrgelt hinnatud jälgija.

Koostöö võib TikTokis esineda mitmel kujul, alustades duettidest ja õmblustest kuni ühiste väljakutsete ja hüüdeteni. Iga koostöö pakub ainulaadset võimalust suhelda nii minu olemasolevate kui ka kaastöötajate jälgijatega. See on vastastikku kasulik kokkulepe, mis võib kaasa tuua kestvad suhted ja jätkuva kasvu kõigi asjaosaliste jaoks.

Samuti väärib märkimist, et koostöö võib ulatuda TikTokist kaugemale. Teiste loojatega suhtlemine erinevatel sotsiaalmeedia platvormidel võib aidata luua laiemat kogukonda ja suunata rohkem liiklust minu TikToki kontole. Platvormideülene reklaam on strateegiline viis minu ulatuse maksimeerimiseks ja jälgijate meelitamiseks, kes ei pruugi veel aktiivsed TikToki kasutajad olla.

Kvaliteetse ja köitva sisu loomine jälgijate meelitamiseks

Sisu on TikTokis kuningas ning minu videote kvaliteet ja seotuse tegur on otseses korrelatsioonis minu jälgijate arvu kasvuga. Aja investeerimine kvaliteetse sisu tootmisesse on olnud minu seast eristumisel otsustava tähtsusega. Alates valgustusest ja helist kuni montaaži ja lugude jutustamiseni – kõik minu videote aspektid on loodud minu vaatajaskonda köitma.

Kaasamine on sama oluline. Minu eesmärk on alati luua sisu, mis mitte ainult ei paku meelelahutust, vaid julgustab ka suhtlemist. Olenemata sellest, kas tegemist on huumori, omavaheliste kogemuste või mõtlemapanevate teemadega, püüan luua videoid, mis puudutavad vaatajaid isiklikul tasandil. See ühendus sunnib kasutajaid sageli minu kontot jälgima, et näha rohkem minu tööd.

Kaasahaarava sisu teine aspekt on originaalsus. Kuigi trendid on olulised, olen avastanud, et populaarsetele vormingutele oma pöörde lisamine või täiesti uute kontseptsioonide väljamõtlemine võib minu sisu tõesti silma paista. Trendiloojaks olemine, mitte lihtsalt trendi jälgija, on aidanud kinnistada minu kohta TikToki kogukonnas ja meelitada ligi jälgijaid, kes otsivad värsket ja uuenduslikku sisu.

Rohkemate jälgijate meelitamine

TikToki algoritmi kasutamine oma jälgijate arvu suurendamiseks

TikToki algoritmi mõistmine ja selle kasutamine on minu jaoks muutnud. Algoritm on loodud pakkuma kasutajatele sisu, mis neile tõenäoliselt meeldib, tuginedes nende varasemale suhtlusele. Seega, mida köitvam on minu sisu, seda tõenäolisemalt soovitatakse seda teistele nende lehel Teie jaoks.

Algoritmi maksimaalseks kasutamiseks keskendun mitmele võtmetegurile. Esimene on vaatamisaeg. Minu eesmärk on luua videoid, mis mitte ainult ei tõmba tähelepanu esimeste sekundite jooksul, vaid säilitavad selle ka lõpuni. Kõrge vaatamisaeg näitab algoritmile, et minu sisu on kaasahaarav, mis suurendab selle võimalusi, et seda reklaamitakse laiemale vaatajaskonnale.

Teine tegur on populaarsete helide ja muusika kasutamine. TikToki algoritm seab sageli esikohale sisu, mis kasutab populaarset heli, nii et nende lisamine minu videotesse võib suurendada nähtavust. Lisaks võib postitamine tipptundidel, mil mu sihtrühm on kõige aktiivsem, kaasa tuua kiirema kaasamise, saates algoritmile positiivseid signaale.

Lõpuks olen õppinud analüüsima oma TikToki analüütikat, et mõista, mis minu vaatajaskonna jaoks kõige paremini sobib. Uurides selliseid mõõdikuid nagu seotuse määrad, videovaatamised ja jälgijate kasv, saan oma sisustrateegiat täpsustada, et see vastaks paremini oma jälgijate eelistustele ja TikToki algoritmile.

Mitu jälgijat TikTokis on teil tasu saamiseks vaja?

Küsimus "kui palju tiksoki jälgijaid saab tasu saada" on loojate seas tavaline. Kuigi määratud arvu pole, peetakse üldiselt minimaalseks nõudeks vähemalt 10 000 jälgijat, et hakata oma TikToki kohalolekut Creator Fundi kaudu raha teenima. Asi pole aga ainult jälgijate arvus; seotuse määr ja sisu kvaliteet on samuti olulised tegurid.

Lisaks Creator Fundile on monetiseerimiseks ka teisi võimalusi, mis ei nõua tingimata suurt jälgijaskonda. Näiteks on brändipartnerlused ja sponsorlussuhted sageli rohkem huvitatud looja seotuse määrast ja niši atraktiivsusest, mitte ainult jälgijate arvust. Isegi väiksema ja rohkem sihitud vaatajaskonnaga on võimalik meelitada ligi brände, mis ühtivad teie sisuga ja on nõus maksma teie kaasatud jälgijate eksponeerimise eest.

Lisaks on TikTok kasutusele võtnud sellised funktsioonid nagu LIVE kinkimine ja TikTok Shopping, mis pakuvad loojatele täiendavaid võimalusi sissetuleku teenimiseks. Need funktsioonid võimaldavad jälgijatel oma lemmikloojaid otse rahaliselt toetada, mis võib olla märkimisväärne sissetulekuallikas neile, kellel on pühendunud ja toetav kogukond.

TikToki jälgimise raha teenimine ja eduka kogukonna loomine

Minu TikToki jälgimise monetiseerimine on olnud põnev teekond. Lisaks Creator Fundile olen uurinud erinevaid meetodeid oma sisust tulu teenimiseks. Brändipartnerlussuhted on olnud eriti viljakad, kuna need võimaldavad mul teha koostööd ettevõtetega, kes minu vaatajaskonnaga resoneerivad ja minu jälgijatele väärtust pakuvad. See mitte ainult ei paku tuluvoogu, vaid aitab tugevdada ka minu brändi ümbritsevat kogukonda.

Kauba loomine ja müümine on veel üks viis, kuidas olen oma jälgijaid raha teeninud. Pakkudes tooteid, mis kajastavad minu sisu eetost, olen suutnud süvendada sidet oma kogukonnaga ja pakkuda neile käegakatsutavaid viise oma töö toetamiseks. See on strateegia, millel on tulu teenimine ja kaubamärgilojaalsuse suurendamine.

Lõpuks, eduka kogukonna edendamine TikTokis on enamat kui lihtsalt raha teenimine. See on ruumi loomine, kus jälgijad tunnevad end nähtud, kuuldud ja hinnatud. Pean prioriteediks kogukonna kaasamist, vastates kommentaaridele, korraldades küsimuste ja vastuste seansse ning luues sisu, mis tekitab vestlust. Oma kogukonda investeerides ei suurenda ma ainult jälgijate arvu; Loon toetavat võrgustikku, mis toetab minu kohalolekut platvormil.

Tööriistad ja ressursid, mis aitavad teil TikTokis rohkem jälgijaid saada

Saadaval on palju tööriistu ja ressursse, mis aitavad loojatel tiktoki jälgijaid kasvatada. Näiteks võivad analüüsitööriistad anda väärtuslikku teavet sisu toimivuse kohta, aidates täpsustada strateegiaid paremaks kaasamiseks. Kasutan regulaarselt TikToki sisseehitatud analüüsi, et jälgida oma videote toimivust ja mõista oma vaatajaskonna demograafiat.

Sisu loomise tööriistad, nagu videotöötlustarkvara ja graafilise disaini rakendused, on samuti olulised kvaliteetsete videote tootmiseks. Heasse redigeerimisrakendusse investeerimine on võimaldanud mul lisada oma sisule professionaalseid puudutusi, muutes selle vaatajatele atraktiivsemaks.

Lisaks on minu TikToki kasvule kaasa aidanud haridusressursid, nagu veebikursused, veebiseminarid ja loojate kogukonna foorumid. Need platvormid pakuvad hulgaliselt teavet parimate tavade, algoritmide värskenduste ja loominguliste strateegiate kohta, mis võivad aidata jälgijaid meelitada ja hoida.

Järeldus: TikToki kunsti valdamine ja eduka kogukonna loomine

TikToki kunsti valdamine ja eduka kogukonna loomine on mitmetahuline ettevõtmine, mis nõuab loovust, strateegiat ja tõelist kirge teistega ühenduse loomisel. Kuna minu tiktoki jälgijate arv kasvab, olen jätkuvalt pühendunud kvaliteetse ja kaasahaarava sisu pakkumisele, mis minu vaatajaskonda resoneerib. See on pideva õppimise ja kohanemise teekond, kuid elujõulise ja toetava kogukonna kasvatamise hüved on mõõtmatud.

Neile, kes soovivad oma TikToki kohalolekut suurendada, pidage meeles, et platvormi edu ei määra ainult jälgijate arv. See puudutab teie loodud ühenduste kvaliteeti ja teie mõju. Jääge oma häälele truuks, olge oma sisuga kooskõlas ja suhelge kogukonnaga. Pühendumuse ja õige lähenemisega saate ka teie meelitada rohkem tiktoki jälgijaid ja luua kogukonna, mis õitseb.

Kui jätkate oma TikToki teekonda, soovitan teil uurida strateegiaid ja tööriistu, mida olen jaganud. Ja kui soovite saada rohkem näpunäiteid selle kohta, kuidas saada tiktokis rohkem jälgijaid ja viia oma TikToki mäng järgmisele tasemele, olge kursis tulevaste värskenduste ja teadmistega. Jätkame TikTokis koos loomist, ühenduse loomist ja edu!

TikTok paistab silma oma lühikese videosisu, loominguliste redigeerimistööriistade ja algoritmipõhiste avastusfunktsioonide poolest, muutes selle ideaalseks platvormiks tähelepanu püüdmiseks ja uute vaatajaskondadeni jõudmiseks. Selle kiiresti kasvav kasutajaskond ja viiruslik potentsiaal pakuvad ainulaadseid võimalusi eduka kogukonna loomiseks ja oma veebimõju suurendamiseks.

Järjepidevus, loovus ja autentsus on TikToki edu võtmeks. Keskenduge sisu loomisele, mis on meelelahutuslik, võrreldav ja tutvustab teie ainulaadset isikupära või teadmisi. Kasutage trendikaid helisid, räsimärke ja väljakutseid platvormi kultuuriga tutvumiseks ja oma ulatuse maksimeerimiseks. Suhtlege oma publikuga, vastates kommentaaridele, duettides teiste kasutajatega ja osaledes kogukonna suundumustes, et edendada side- ja kuuluvustunnet.

Pöörake tähelepanu oma profiili biograafiale, profiilipildile ja kaanepildile, et jätta tugev esmamulje ja edastada selgelt oma bränd või identiteet. Katsetage erinevaid videovorminguid, monteerimistehnikaid ja jutuvestmismeetodeid, et hoida oma sisu värske ja köitvana. Analüüsige oma TikToki analüütikat, et mõista oma vaatajaskonna demograafiat, sisu toimivust ja trendikaid teemasid, võimaldades teil oma strateegiat täpsustada ja sisu kohandada, et maksimeerida selle mõju ja atraktiivsus.